LIFESTYLE

Απίστευτη εξέλιξη! Χαμός με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του (Βίντεο)

Lifenews

Ξέσπασε η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού - «Απαράδεκτα πράγματα, ο πατέρας μου θα κλαίει από εκεί πάνω»

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη πραγματοποιήθηκε η εκταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, γεγονός που έφερε στο φως με ανάρτησή της στα social media, η Μαίρη Μπάρκουλη.

Συγκεκριμένα, έγινε μια ανάρτηση από το Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπου έγινε γνωστό ότι η εκταφή του αείμνηστου ηθοποιού έγινε «υπηρεσιακά» και «ουδείς ασχολήθηκε», ενώ συνοδευόταν από δυο φωτογραφίες. Η μία τραβήχτηκε πριν το σπάσιμο του τάφου και η άλλη μετά.

Αρχικά η Καίτη Φίνου με μια μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόνισε πως ούτε η κόρη του ειδοποιήθηκε ποτέ για την εκταφή του πατέρα της.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου αναφέρει: «Σταθάκο μου… Κανείς δεν σε ξέχασε απ’ όλους όσους σ’ αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή- η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της “μόνο του”.

Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε! Όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του…. Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Άννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον, που διψούν για τέτοιες ειδήσεις…

*όσο για μένα (επειδή τον επισκέφθηκα πριν 2 εβδομάδες) έμεινα άφωνη γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε ειδοποιηθεί έστω από το σωματείο. Γιατί κατ’ εμέ αφού λέει ο Δήμος πως δεν εύρισκαν κανένα μήπως θα έπρεπε να μάθουν το τηλέφωνο των συγγενών του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών; Να αναπαυθεί η ψυχή σου Στάθη μου και θα βρίσκεσαι σύντομα εκεί που σου αξίζει».

Από την πλευρά της η Μαρία Ψάλτη, κόρη του Στάθη Ψάλτη, ξέσπασε μιλώντας στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso, λέγοντας: «Και πείτε ότι εμένα δε με έβρισκαν. Δεν βρήκαν ούτε τη σύζυγό του, Χριστίνα, ούτε τον αδερφό του Γιάννη, ούτε την Καίτη Φίνου, με την οποία μιλάμε συνεχώς; Είναι απαράδεκτα πράγματα όλα αυτά και λυπάμαι που ο πατέρας μου θα κλαίει από εκεί πάνω που βρίσκεται με όσα συμβαίνουν στην πόλη την οποία αγάπησε και προσέφερε τόσα πολλά».

READ MORE

LATEST NEWS