LIFESTYLE

Aνατροπή: Η περιζήτητη Κύπρια ηθοποιός διέψευσε πως χώρισε με τον κούκλο ηθοποιό

LifenewsTeam

Τα δημοσιεύματα εδώ και δύο εβδομάδες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει ξαφνικά χωρίς οι ίδιοι να είχαν τοποθετηθεί. Όλα αυτά μέχρι πριν μερικά 24ωρα αφού εκείνη διέψευσε το χωρισμό της μιλώντας με τα ομορφότερα λόγια για το σύντροφο της.  

Η Έλενα Πιερίδου και ο Γιώργος Αμούτζας συνεχίζουν να είναι ζευγάρι και η ηθοποιός δήλωσε για εκείνον στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους “Αν δεν ήταν ο Γιώργος, νομίζω δεν θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας (στην Αθήνα). Όταν ξέσπασε ο κορωνοϊός, μία δύο μέρες μετά, αρχίσαμε να μιλάμε μέσω social media και να έχουμε μία επαφή. Μετά ακολούθησαν τα τηλεφωνήματα, η κάμερα, μέχρι που βρεθήκαμε τελικά από κοντά”, και πρόσθεσε:

Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί, χωρίς να περάσουμε τα στάδια των πρώτων ραντεβού, όπως συμβαίνει συνήθως στις σχέσεις. Λόγω του ότι εγώ ήμουν Κύπρο προηγουμένως, με το που μετακόμισα στην Ελλάδα, λόγω και των συνθηκών της πανδημίας, μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Αυτό είχε και τα θετικά και τα αρνητικά του. Θετικά γιατί στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλον όπως πραγματικά είναι και αρνητικά, γιατί χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θωρώ εξίσου σημαντικό”. Δείτε τις εικόνες:

READ MORE

LATEST NEWS