LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Κουμπαριά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! Θα γίνει η νονά του γιου του

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Μια νέα κουμπαριά φαίνεται πως πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα, με την Ελένη Μενεγάκη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Όλα άρχισαν όταν η παρουσιάστρια του Mega έμαθε για την «επιδημία» που έχει πέσει στο MasterChef, καθώς ο ένας μετά τον άλλον, οι διάσημοι τηλεοπτικοί σεφ γίνονται γονείς.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την έκπληξή της με τα ευχάριστα νέα με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλά ρε παιδιά, μας έπιασαν στον ύπνο όλοι οι κριτές του MasterChef. Ξέραμε μόνο για τον Κοντιζά και ξαφνικά διαβάζουμε για τον Ιωαννίδη έγινε πατέρας. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, δεν ήξερα καν ότι έχει σχέση. Να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται το μωράκι τους. Ο άλλος κριτής πάλι; Ο Κουτσόπουλος; Ο θείος περιμένει μωρό;».

Δες το απόσπασμα: 

Σύμφωνα με το περιοδικό CIAO η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος εκείνης της εκπομπής τηλεφώνησε στον Λεωνίδα για να τον συγχαρεί και να του εκφράσει την χαρά της, ενώ ήθελε να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για τα σχέδια του ερωτευμένου ζευγαριού.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, συνομίλησαν για πολλή ώρα και η παρουσιάστρια είπε στον σεφ πόσο συμπαθητική βρίσκει στην σύντροφό του. Εκείνος από πλευράς του χάρηκε πολύ που του τηλεφώνησε και πάνω στην κουβέντα της ζήτησε να γίνει κουμπάρα του, βαφτίζοντας το παιδί τους.

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε αμέσως. Δεν είναι μόνο η συμπάθεια που τρέφει για το διάσημο σεφ και την σύντροφό του αλλά και το γεγονός ότι η ίδια, όπως είναι γνωστό αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά.

Οι δυο τους συμφώνησαν να βρεθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδας για τις λεπτομέρειες!

READ MORE

LATEST NEWS