LIFESTYLE

Νέα καταγγελία Κύπριας προς τον Κώστα Κωστόπουλο: «Μου το βάρεσε στο κεφάλι» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Σίσσυ Χρηστίδου

Μια νέα καταγγελία εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα Κύπρια πρώην συνεργάτιδα του σκηνοθέτη με αφορμή την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό, βρήκε τη δύναμη και προχώρησε σε καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη, μου ζήτησε να κάνω ένα πλάνο, το έκανα και ήταν νευριασμένος, δεν ξέρω γιατί, άρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια μου και μου το βάρεσε στο κεφάλι. Ήμουν μάρτυρας σε ακόμα ένα περιστατικό που είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό. Παρόλο που ήταν πολλοί μπροστά, δεν άλλαξε τίποτα. Λίγους μήνες άντεξα να δουλέψω μαζί του. Δε μιλούσε με καθόλου σεβασμό.

Μίλησα μόνο σε πολύ στενά μου άτομα… Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω καταθέσει στην αστυνομία και έχω δώσει και το ονοματεπώνυμό του. Μετά το περιστατικό ήθελα πολύ να του πω ότι δεν είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά, αλλά φοβόμουν πολύ. Μετά από λίγο καιρό παραιτήθηκα. Ο ίδιος δε μου ζήτησε συγνώμη ποτέ».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS