LIFESTYLE

Τάσος Θεοδώρου: «Παραφέρθηκα, εκτροχιάστηκα... Αδίκησα τη Χριστιάνα Αριστοτέλους!» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στο «Ήρθε κι Έδεσε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι’ Έδεσε» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 13 Μαΐου ο Τάσος Θεοδώρου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Για το θέμα ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια πως:« Δεν το επεδίωξα και εκείνη δεν με ζήτησε, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας: «Η τηλεόραση έχει βγει από το κεφάλι, έχει βγει από το lifestyle μου και από τον τρόπο που λειτουργώ κάθε μέρα και έγινε για δύο λόγους, πρώτον γιατί άνοιξα νέους ορίζοντες και κάνω τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτό που έκανα πριν και δεύτερον επειδή δεν ήθελα να στεναχωριέμαι και να νιώθω ότι σταμάτησα κάτι που το κάνω 15 χρόνια».

Μάλιστα όταν κλήθηκε να σχολιάσει διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα, μίλησε για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους που στο παρελθόν αδίκησε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη Χριστιάνα την εκτιμώ απεριόριστα και ως παρουσιάστρια και ως άνθρωπο. Όμως είχα κάνει παλαιότερα ένα μεγάλο λάθος να την αδικήσω, και δεν μιλούσαμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και της ζήτησα συγνώμη, γιατί παραφέρθηκα, εκτροχιάστηκα, ήμουν σε κακή περίοδο, την αδίκησα πολύ, ξαναμιλήσαμε τα βρήκαμε και χαίρομαι πολύ για αυτό».

Δες το απόσπασμα στο 14:55

READ MORE

LATEST NEWS