LIFESTYLE

Eurovision 2022: Εντυπωσιακή η Ανδρομάχη με τον «Ela» στον Β’ ημιτελικό για την Κύπρο (Βίντεο)

Lifenews

Αποθεώθηκε από το κοινό

Στην 9η θέση εμφανίστηκε στον Β’ ημιτελικό η Ανδρομάχη με το «Ela», που εκπροσωπεί την Κύπρο, στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο.

Η Ανδρομάχη ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι μέσα σε ένα κοχύλι σαν μια άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη, με το κοινό στο στάδιο να την αποθεώνει. Το σκηνικό με το κοχύλι καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού άλλαζε χρώματα, ενώ οι δύο χορεύτριες την πλαισίωναν συνεχώς.

Το «Ela» αποτελεί σύνθεση μιας ομάδας παγκοσμίως διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou κι απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Το σκηνικό αποτέλεσμα της φετινής συμμετοχής της Κύπρου έχουν επιμεληθεί ο Marvin Dietmann κι ο Dan Shipton, δύο διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές.

Το ιδιαίτερα κομψό ρούχο της Ανδρομάχης για την Eurovision 2022, το οποίο είναι σε nude και μπεζ αποχρώσεις, είναι μια δημιουργία του γνωστού σε όλους σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη ενώ η χορογράφος της συμμετοχής είναι, η Νεφέλη Θεοδότου.

 

READ MORE

LATEST NEWS