LIFESTYLE

Μόλις έσκασε! Ελληνίδα παρουσιάστρια χώρισε με τον σύντροφό της μετά από 8 χρόνια (Βίντεο)

Lifenews

Το αποκάλυψε σε βίντεο

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν τις τελευταίες βδομάδες αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια και ο σύντροφος της, μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, προκαλώντας έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Εβελίνα Νικόλιζα που πέρα από την καριέρα της στο τραγούδι, τα τελευταία χρόνια είναι στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, ενώ με τον Γιώργο Τσαλίκη παρουσιάζει την εκπομπή με τις φάρσες στον Alpha.

Η ίδια αποκάλυψε τον χωρισμό της με τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη, μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube, δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες στους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι ακόλουθοι της τον τελευταίο καιρό διαπίστωσαν πως δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά της δίκτυα και ο λόγος όπως αποκάλυψε ήταν ο χωρισμός της.

Στο βίντεο αποκάλυψε αμέσως τα δυσάρεστα νέα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS