LIFESTYLE

Πάνος Ιωαννίδης: Μετά τη είδηση βόμβα πως έγινε κρυφά πατέρας δείτε ποια είναι η σύντροφος του

LifenewsTeam

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από μερικές μέρες ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος κατάφερε να κρατήσει τόσο τη σύντροφο του όσο και την εγκυμοσύνη τους μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. 

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στο "Πρωινό" λεπτομέρειες για τη σύντροφο του Πάνου Ιωαννίδη λέγοντας πως είναι επτά χρόνια ζευγάρι και ονομάζεται Γεωργία. 

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως τη λένε Γεωργία. Δε θέλει να πούμε τίποτα άλλο για το που εργάζεται και με τι ασχολείται ο Πάνος Ιωαννίδης».

Νωρίτερα ο διάσημος σεφ και κριτής του ΜasterChef έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο Breakfast@star: «Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα, σούπερ.

Πήγαν όλα τέλεια. Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Μάλλον αν θέλεις γίνεται. Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαι καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος».

Βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS