LIFESTYLE

Ρούλα - Δήμητρα Πισπιρίγκου: Ο άγριος καβγάς τους και τα σοκαριστικά μηνύματα που αντάλλαξαν

Lifenews

Τι συνέβη;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσο αφορά την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Χθες, το φως της δημοσιότητας είδαν τα σοκαριστικά μηνύματα που αντάλλαζαν η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα μηνύματα που αντάλλαξε η κατηγορούμενη με την αδερφή της, Δήμητρα.

Οι αρχές εξετάζουν 95 SMS ανάμεσα στην Ρούλα και στην αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου το χρονικό διάστημα από τις 6/4/21 έως και τις 29/4/2021.

Σε αυτά όπως αποκαλύπτει το ereportaz.gr, η Δήμητρα επιτίθεται στην αδερφή της όταν είχε εγκαταλείψει το σπίτι μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από τη μεταφορά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο. Σε ένα από τα μηνύματα αναφέρει: «Θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί».

Ρούλα 6/4/2021: «Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Από χθες μου στέλνεις να πεθάνω. Να σας δείξει τα μηνύματα και τώρα πάει στο τμήμα (σ.σ. ο Μάνος) λέει ,δεν ξέρω τι θα γίνει μόνο να προσέχετε το παιδί».

Δήμητρα Πισπιρίγκου (6/4/21 – 2.51 μ.μ.) «Σήκω το τηλέφωνο θα σε πάρει ο διάολος…Τα έχεις κάνει πουτ@@@…Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου γ*** ,ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου και έχεις άλλο ένα που καίγεται για σένα λες αρχ**…Τσακίσου και σήκωσέ το…Μίλησα με τον Μάνο… και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί … Το παιδί σου πλαντάζει μήπως πεθάνεις και εσύ στέλνεις μηνύματα σαν τις παλιό π*******. Σήκωσε το τώρα και άσε τις απειλές».

READ MORE

LATEST NEWS