LIFESTYLE

Κι’ όμως! Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δέχτηκε πρόταση για το GNTM – Θα τη δούμε ως κριτή;

Lifenews

Μετακομίζει Αθήνα;

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου δέχτηκε δύο προτάσεις από Ελλάδα, για να συμμετάσχει σε δυο παραγωγές που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία.

Ο λόγος για το GNTM αλλά και το J2US, που όπως φαίνεται ενδιαφέρονται για την γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό και μοντέλο.

Μάλιστα μιλώντας στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη και στο newspistol.gr, η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Έχει γίνει μια προσέγγιση από τα δυο αυτά αγαπημένα shows. Είναι δυο show που μου άρεσαν πολύ να βλέπω. Βεβαίως αδυναμία μου είναι το GNTM μιας και ο χώρος της μόδας είναι μέρος της ζωής μου τα τελευταία 20 χρόνια με πολλούς τρόπους. Είμαστε σε συζητήσεις, Μόνο αυτό μπορώ να πω και αυτό είναι χαρά και τιμή μου [...] Έγινε μια προσέγγιση από τις δυο αυτές τεράστιες παραγωγές και είναι τιμή μου. Όμως ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για οτιδήποτε ανεπίσημο».

Όσον αφορά το γεγονός ότι σε περίπτωση που συνεργαστεί με μια από τις δύο παραγωγές θα πρέπει να χωρίσει το χρόνο της ανάμεσα στη Κύπρο και Ελλάδα και συνεπώς θα χρειαστεί να λείπει από τα παιδιά της, είπε: «Αυτό είναι το ζήτημα. Και αυτό είναι που μας κρατά όλους σε συζητήσεις και ενδοιασμούς. Αλλιώς τώρα θα βρισκόμουν στην Αθήνα. Πάντα προτεραιότητα θα έχω την οικογένεια μου όσα κι αν χρειαστεί να θυσιάσω. Αν μια πρόταση μπορεί να συνδυάσει την ζωή μου στην Κύπρο με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις τότε θα γίνει».

READ MORE

LATEST NEWS