LIFESTYLE

Έλενα Αθανασοπούλου: Έσπασε τη σιωπή της και κατήγγειλε βιασμό από γνωστό σκηνοθέτη (Βίντεο)

Lifenews

«Πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους…»

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό πως νεαρή ηθοποιός προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος γνωστού σκηνοθέτη, ο οποίος το 2010, στην αρχή της καριέρας της, φαίνεται να τη βίασε ένα βράδυ στο αυτοκίνητο του.

Ο λόγος για την Έλενα Αθανασοπούλου που βρήκε το θάρρος και έσπασε τη σιωπή της, μετά τις μεγάλες διαστάσεις που πήρε το #Metoo στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός κατήγγειλε τον βιασμό της, ο οποίος συνέβη πριν από 12 χρόνια από γνωστό σκηνοθέτη μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών και όταν εκείνη ήταν ακόμα 21 ετών. Η ίδια είχε δηλώσει στην μήνυσή της ότι ο εκείνος εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της, ενώ εκείνη ήταν πολύ ζαλισμένη και δεν είχε τις αισθήσεις της, μιας και είχε γίνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Μεταξύ άλλων, στη μήνυσή της ανέφερε: «Εγώ πλέον δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε. Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του κι αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν μαζί μου εν αγνοία μου και χωρίς τη συναίνεσή μου. Όταν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε πάγωσα από τον φόβο μου...».

Η Έλενα Αθανασοπούλου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως τη σημάδεψε το γεγονός αυτό και της στιγμάτισε την ζωή της. Η ίδια πενθεί ακόμα το κορίτσι που ήταν τότε και πριν συμβεί κάτι από όλα αυτά.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS