BEAUTY & STYLE

Ξέχνα το balayage στα μαλλιά! Ήρθε η νέα τεχνική βαφής και λέγεται hair frosting (Βίντεο)

Lifenews

Η μόδα αλλάζει και στα μαλλιά

Κάθε χρόνο οι σχεδιαστές, οι μακιγιέζ και οι κομμωτές προτείνουν νέες τάσεις που έρχονται για να φέρουν αέρα ανανέωσης στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας.

Τα μαλλιά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας, που δίνει μια σημαντική δύναμη στην προσωπικότητα και όχι μόνο.

Το balayage στα μαλλιά έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια που ήρθε και αντικατέστησε τις ανταύγειες.

Στο balayage δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα αλλά η βαφή περνιέται στην τρίχα απαλά, με κοφτές κινήσεις και στόχο έχει να εκπέμπει φυσικότητα, αλλά και να αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Το 2022 ωστόσο, οι hair experts προτείνουν hair frosting, μια νέα τεχνική για το βάψιμο των μαλλιών.

Βίντεο: 

Συγκεκριμένα για να επιτευχθεί το hair frosting οι hair colorists χρησιμοποιούν ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού τις οποίες απλώνουν σε συγκεκριμένα σημεία των μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυδιάστατο εφέ τόσο στις ανοιχτόχρωμες όσο και στις πιο σκούρες βάσεις.

Με απλά λόγια, είναι το βάψιμο κάποιων τμημάτων των μαλλιών από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιθυμητή φωτεινότητα. Με το hair frosting θα υπάρχει στα μαλλιά σου ένα sunkissed φινίρισμα και μια αντίθεση πολύ φυσική. 

Στην τεχνική hair frosting χρησιμοποιούνται συνήθως ψυχροί, ξανθοί τόνοι για να δημιουργηθεί αντίθεση με το πιο σκούρο χρώμα της βάσης των μαλλιών. Αντίθετα, στο balayage χρησιμοποιούνται περισσότερο ζεστοί, βουτυρένιοι τόνοι για να επιτευχθεί αυτό το sunkissed αποτέλεσμα.

 

READ MORE

LATEST NEWS