HOLLYWOOD NEWS

Τζόνι Ντεπ: Στη δημοσιότητα σοκαριστικό βίντεο που μεθυσμένος διαλύει την κουζίνα του σπιτιού του

LifenewsTeam

Νέα στοιχεία βλέπουμε καθημερινά στο φως της δημοσιότητας στη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερτν.

Μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τον διάσημο ηθοποιό με το κομμένο δάχτυλο στο νοσοκομείο, καθώς και τα μηνύματα που έστελνε για τη σχέση του με την Άμπερ Χερντ, χθες προβλήθηκε ένα βίντεο που δείχνει τον Ντεπ μεθυσμένο να σπάει πράγματα και ντουλάπια στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Συγκεκριμένα, ο Τζόνι Ντεπ ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει «Motherf@@@! Motherf@@@!» την ώρα που χτυπά έναν τοίχο. Η Χερντ ακούγεται να ρωτάει: «Τι συνέβη;» καθώς ακούγονται αντικείμενα να πετιούνται. «Το μόνο που έκανα ήταν να ζητήσω συγνώμη. Σου συνέβη κάτι; Δε νομίζω. Ήπιες όλο αυτό το πράγμα σήμερα το πρωί; Είσαι χάλια» συνεχίζει η ηθοποιός.

Ο δικηγόρος της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr λέει στο δικαστήριο: «Αυτό είναι το σπίτι σου στο Δυτικό Χόλιγουντ. Αυτός είσαι εσύ στο βίντεο. Ήσουν βίαιος;» με τον ηθοποιό να απαντά: «Προφανώς περνούσα άσχημα. Δεν ξέρω τι εξυπηρετεί όλο αυτό, το να ηχογραφηθεί παράνομα από την πελάτισσά σας. Όλα αυτά ταιριάζουν αρκετά με τις υπόλοιπες φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Προσπάθησε να το κρύψει από μένα και γελούσε. Αυτό ήταν το πιο ενδιαφέρον μέρος». Στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Επιτέθηκα σε μερικά ντουλάπια, αλλά δεν άγγιξα την κυρία Χερντ».

«Μπορεί να ήσασταν μεθυσμένος;» ρωτάει ο δικηγόρος με τον ηθοποιό να απαντά: «Υπάρχει μια πιθανότητα». Και συνέχισαν οι ερωταπαντήσεις: «Ήπιατε ένα μεγάλο ποτήρι κόκκινο κρασί;» με τον Τζόνι Ντεπ να λέει: «Έβαλα ένα μεγάλο ποτήρι κρασί. Το θεώρησα απαραίτητο».

Ερωτηθείς εάν είναι μεγαλύτερος σωματικά από την Άμπερ Χερντ, απάντησε: «Δεν θα το έλεγα αυτό» με τον δικηγόρο να συνεχίζει: «Τα πρότυπα των τζέντλεμαν από το Νότο δεν ήταν στο μυαλό σας εκείνη τη σγκεκριμένη στιγμή;». Και ο Ντεπ απάντησε: «Δεν ξέρω για κανέναν άλλον, αλλά είχα εμπειρίες όπου κάποιος ξεφεύγει από τον πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων του κατά καιρούς. Δεν προσπάθησα να προσεγγίσω την δεσποινίς. Γιατί τραβούσε βίντεο; Αν φοβόταν μέχρι θανάτου, γιατί δεν έφυγε;».

 

READ MORE

LATEST NEWS