LIFESTYLE

Αγνώριστη η Παναγία από τον «Ιησού στη Ναζαρέτ» - Δες πως είναι σήμερα (Φώτο)

Lifenews

Άλλος άνθρωπος

Αυτές τις ημέρες τα τελευταία 46 χρόνια προβάλλεται κάθε χρόνο η πιο πετυχημένη σειρά που γυρίστηκε ποτέ αφιερωμένη στη ζωή του Ιησού Χριστού.

Η θρυλική σειρά 6 ωρών έχει υμνήσει τη ζωή του Ιησού Χριστού, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί το τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν σημαντικούς ρόλους στη σειρά.

Ανάμεσα στους ρόλους που ξεχώρισαν είναι και αυτός της Παναγίας που υποδύθηκε η Olivia Hussey, ξεχωρίζοντας με τη συγκλονιστική της ερμηνεία.

Το 1971 η ηθοποιός Olivia Hussey παντρεύτηκε τον Dean Paul Martin, γιο του Dean Martin, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο και χώρισαν το 1978. Ο Marton, που εκτός από ηθοποιός και τραγουδιστής ήταν και πιλότος, σκοτώθηκε το 1987, όταν το Φάντομ που πιλοτάριζε έπεσε σε χιονοθύελλα και προσέκρουσε σε βουνό της Καλιφόρνιας.

Ο δεύτερος σύζυγος της Hassey ήταν o Iάπωνας μουσικός, ο Akira Fuse. Παντρεύτηκαν το 1980 στο Λος Άντζελες αλλά και σε μια δεύτερη, ινδική τελετή, στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι έκανε έναν γιο και χώρισε το 1989.

Στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «The Girl on the Balcony» είχε γράψει ότι ακριβώς μετά την επιτυχία της στη μικρή και μεγάλη οθόνη υπέστη βιασμό από έναν σύντροφό της στο σπίτι που ο Charles Manson σκότωσε την έγκυο Sharon Tate. Το 1991 η Hassey παντρεύτηκε για τρίτη φορά με τον David Glen Eisley με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Σήμερα η ηθοποιός είναι 72 ετών και στο βιογραφικό της έχει συμμετοχές σε περισσότερες από 30 ταινίες, ενώ πρωταγωνίστησε σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές.

READ MORE

LATEST NEWS