LIFESTYLE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος ζητά τεστ DNA και εκείνη προχωρεί σε μήνυση (Βίντεο)

Lifenews

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του ζεύγους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας αλλά και μεταξύ του ζεύγους Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Μετά την πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA ήρθε η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία θα προχωρήσει σε μήνυση εάν αμφισβητήσει όντως την πατρότητα των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στενός συγγενής της 33χρονης δήλωσε ότι «Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…».

Το ίδιο πρόσωπο μετέφερε την πρώτη αντίδραση της Ρούλας όταν έμαθε το νέο: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Μέσα από την εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ανέφερε: «Είναι μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Εχτές το βράδυ μπορέσαμε και διασταυρώσαμε την πληροφορία, και εφόσον επιβεβαιωθεί από την ίδια και το δικηγόρο της, φαίνεται ότι περνάμε σε ένα άλλο στάδιο. Για εμάς η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη. Είναι ένα άλλο στάδιο στις σχέσεις του ζευγαριού, που πάει πλέον στη δικαιοσύνη. Εφόσον ο πρώην σύζυγός της ζητήσει τεστ πατρότητας, η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι έχει δώσει εντολή στο δικηγόρο της να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Δεν έχει γίνει αίτηση διαζυγίου, γιατί θεωρεί και η ίδια και ο δικηγόρος της ότι δεν είναι του παρόντος».

Μιλώντας για τα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, που φαίνεται ότι είχαν σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες, αλλά και να βάλουν στο «κάδρο» το Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι: «Δεν έχουμε ανασύρει ακόμα τις διαγραφές και κάποια σπασμένα αρχεία, αλλά και ένα email που σύμφωνα με την κ. Πισπιρίγκου ήταν του Μάνου Δασκαλάκη. Για τα τηλεφωνήματα που φέρονται να έγιναν από την κ. Πισπιρίγκου, αν όντως αποδειχθεί ότι έγιναν από εκείνη υπάρχει έμμεση ομολογία. Την κεταμίνη μας την έβγαλε η Google ότι την αναζήτησε».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS