HOLLYWOOD NEWS

Συγκινητικό: Φίλαθλοι χειροκρότησαν για συμπαράσταση τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Βίντεο)

Lifenews

Μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

Είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, που στη μακρόχρονη καριέρα του χειροκροτήθηκε αμέτρητες φορές από φιλάθλους.

Χθες ωστόσο, ο ίδιος δέχτηκε ένα από τα πιο συγκινητικά χειροκροτήματα για τις δύσκολες στιγμές που ζει ο Πορτογάλος άσσος μαζί με την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 18 Απριλίου ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο νεογέννητος γιος του, βυθίζοντας στο πένθος όλη του την οικογένεια.

Εξαιτίας της τραγωδίας, ο Ρονάλντο δεν έδωσε το παρών στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, οι φίλαθλοι του έστειλαν με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους το δικό τους «μήνυμα» συμπαράστασης.

Στο 7ο λεπτό (είναι ο αριθμός της φανέλας του) όπως είχε κανονιστεί πριν από το ματς στο Άνφιλντ, ο κόσμος όρθιος άρχισε να χειροκροτά, ενώ κάποιοι φίλαθλοι τραγουδούσαν το «You’ll Never Walk Alone», για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ και την οικογένειά του. Οι παίκτες και των δύο ομάδων φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια, για την απώλεια του νεογέννητου γιου του 37χρονου.

Δες το απόσπασμα: 

Βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS