LIFESTYLE

Έξω φρενών η Άννα Βίσση! «Θα φρόντιζα να απολυθεί αφού απολογηθεί» - Τι συνέβη;

Lifenews

Απίστευτο περιστατικό

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο 16 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, με πρωταγωνίστρια τη γνωστή drag queen «ΔουKissa».

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσω καταγγελίας μέσω των κοινωνικών δικτύων πως δεν επέτρεψαν την είσοδο στη γνωστή drag queen.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση.

Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι, αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων».

Από την πλευρά της η Άννα Βίσση φαίνεται πως δεν γνώριζε το περιστατικό, ενώ είναι γνωστό πως στέκεται δίπλα στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά».

READ MORE

LATEST NEWS