LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της (Βίντεο)

Lifenews

Στο πλευρό της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ιωάννα Τούνη, καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε από τη ζωή η μητέρα της που είχε τεράστια αδυναμία.

Όπως είναι γνωστό, η μητέρα της γνωστής Influencer εδώ και αρκετό καιρό έδινε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τελικά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης, 19 Απριλίου κατέληξε.

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέφερε: «Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση, να πούμε συλλυπητήρια και κουράγιο και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της που εδώ και λίγους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή καθώς με τον πατέρα της δεν έχει επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το Just πριν λίγους μήνες, τότε δεν ήθελε να πει τον λόγο. Όλο αυτό το διάστημα ήταν διακριτικά δίπλα της.

Μας πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης και μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται ότι έτσι έγινε. Δύναμη και κουράγιο».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS