LIFESTYLE

Ζευγάρι της κυπριακής σόουμπιζ έπεσε θύμα διάρρηξης στη Λεμεσό και καταδίωξε τους ληστές

LifenewsTeam

Μια άσχημη εμπειρία βίωσε πριν από λίγες ώρες ζευγάρι της κυπριακής showbiz. Το ερωτευμένο ζευγάρι είδε παραβιασμένο το αυτοκίνητο του και αφού ειδοποίησε την αστυνομία καταδίωξε τους ληστές.

Συγκεκριμένα η Κύπρια instagrammer Νάσια Σιαηλά και ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Γιώργος Νικολάου μόλις αντιλήφθηκαν πως οι ληστές πήραν πολλά προσωπικά αντικείμενα τους με την βοήθεια εντοπισμού των συσκευών τους. 

Συγκεκριμένα έγραψαν στα social media τους: “Χθες ήταν μία τρελή ημέρα καθώς δύο τύποι διέρρηξαν το αυτοκίνητο του Γιώργου και έκλεψαν πορτοφόλια με κάρτες, ταυτότητα, μετρητά, κινητό τηλέφωνο, tablet κλπ. Αμέσως αναλάβαμε δράση και τους εντοπίσαμε μέσω της χρήσης ανεύρεση κινητού. Η αστυνομία συνέβαλε και με τη βοήθειά τους καταφέραμε να προσεγγίσουμε τον ένα από τους δύο. Ο Γιώργος έτρεξε πίσω από τον δεύτερο τύπο και μετά από 30 λεπτά καταδίωξης στη Λεμεσό καταφέραμε να τον πιάσουμε και να ανακτήσουμε τα κλοπιμαία… Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να δράσουμε με τον τρόπο που δράσαμε. Να τους κυνηγήσουμε και να εμπλακούμε καθώς θα μπορούσε να ήταν πολύ επικίνδυνο. Επανακτήσαμε όλα τα κλοπιμαία και οι ληστές συνελήφθησαν

 

READ MORE

LATEST NEWS