HOLLYWOOD NEWS

Baby boom! Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Britney Spears – Δες πως το ανακοίνωσε!

Lifenews

Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει η Britney Spears, ειδικά μετά τη δικαστική της περιπέτεια με τον πατέρα της και την επίσημη «ελευθερία» που έχει πλέον, τόσο στα οικονομικά της, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η δημοφιλής pop star, είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, καρπός του έρωτα της με τον σέξι ηθοποιό Sam Asghari.

Μάλιστα εκείνος ήταν που είπε στην αγαπημένη του πως είναι έγκυος και μετά από τεστ, επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram όπου έγραψε: «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω στο ταξίδι μου στο Μάουι μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️… Σκέφτηκα «Γεεε… τι έγινε με το στομάχι μου;;;» Ο σύζυγός μου είπε "Όχι, είσαι έγκυος ανόητη!!!" Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και ωχχχχ, λοιπόν… είμαι έγκυος 👶🏼… 4 μέρες αργότερα πήρα λίγο ακόμα βάρος🤰🏼🙈🙈🙈 Μεγαλώνει!!! Αν είναι 2 εκεί μέσα… μπορεί απλά να το χάσω Ήμουν έγκυος, είχα περιγεννητική κατάθλιψη… Πρέπει να πω ότι είναι απολύτως φρικτό 😔… οι γυναίκες δεν το μιλούσαν τότε… κάποιοι θεωρούσαν επικίνδυνο αν μια γυναίκα παραπονιόταν έτσι με ένα μωρό μέσα της… αλλά τώρα οι γυναίκες μιλούν για όλα. Ευχαριστώ Θεέ μου, δεν χρειάζεται να κρατάμε αυτόν τον πόνο ως επιφυλακτικό μυστικό 🤫 😬😬😬 … Αυτή τη φορά θα κάνω γιόγκα 🧘♀️ κάθε μέρα !!! Σκορπίζουμε πολλή χαρά και αγάπη 💕 !!!».

Να σε θυμίσουμε πως η Britney Spears έχει ακόμα δύο γιους, τον 16χρονο Sean Preston Federline και τον 15χρονο Jayden James Federline. (στη φώτο με τον πατέρα τους)

READ MORE

LATEST NEWS