HOLLYWOOD NEWS

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Παντρεύτηκαν στο Μαϊάμι! (Φώτος)

Lifenews

Ο μεγάλος γιος του David και της Victoria Beckham έκανε ένα χλιδάτο γάμο

Έναν από τους ακριβότερους γάμους που έγιναν ποτέ, έκανε ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz στο Μαϊάμι, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτα τους.

Ο γιος του David και της Victoria Beckham παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στην έπαυλη του δισεκατομμυριούχου πατέρα της, Nelson στο Palm Beach, στη Φλόριντα το Σάββατο, με τις εκδηλώσει να κρατούν τρεις ημέρες.

Η Vogue εξασφάλισε τις φωτογραφίες του γάμου, με την νύφη να έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο ρομαντικό νυφικό Valentino, με την εικόνα της να θύμιζε σταρ του σινεμά.

Η νύφη κατέφθασε στο χώρο της τελετής συνοδευόμενη από τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της υπό τους ήχους του τραγουδιού «Songbird» από ορχήστρα εγχόρδων, ενώ η 10χρονη Harper Beckham ήταν μεταξύ των παράνυμφων.

Μετά τη γαμήλια τελετή, οι καλεσμένοι απόλαυσαν κοκτέιλ στολισμένα με άνθη λευκής κερασιάς υπό τους ήχους μουσικής τζαζ, αναφέρει η Vogue. Το δείπνο σερβιρίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένους εξώστες δίπλα στη θάλασσα, στολισμένους με εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις, με τριαντάφυλλα, παιώνιες, τριαντάφυλλα και ορτανσίες.

Ο David Beckham έδωσε μια ομιλία, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας μάλιστα πως «έπρεπε να σταματήσει για να πάρει μια ανάσα» ενώ αναφερόμενος στη νέα του νύφη την αποκάλεσε «απίστευτη».

Φυσικά από τον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού δεν έλειπαν και οι λαμπεροί καλεσμένοι, όπως η Serena Williams, η Eva Longoria, ο Gordom Ramsey κα.

READ MORE

LATEST NEWS