LIFESTYLE

Ανάδοχη μητέρα η Κατερίνα Χαραλάμπους! Έλαβε γράμμα από τη μικρή Σοφία που ζει στην Κένυα (Φώτος)

Lifenews

Συγκινεί η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Κατερίνα Χαραλάμπους, δημοσιεύοντας το γράμμα που έλαβε από τη μικρή Σοφία.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΡΙΚ, είναι ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού από την Κένυα, μέσα από το πρόγραμμα Sophia Foundation.

Η ίδια αυτές τις ημέρες έλαβε ένα συγκινητικό γράμμα από τη μικρή Σοφία, ευχαριστώντας τη γνωστή δημοσιογράφο για την αγάπη και τη στήριξη της.

Η Κατερίνα Χαραλάμπους δημοσίευσε τις φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «To my loving mummy", λέει η Σοφία! Σε εμένα απευθύνεται (περήφανη μαμμά)!

Ένα γράμμα όλο αγάπη, ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, χαρά! Πλημμυρισμένο ελπίδα! Γιατί η Σοφία μπορεί κ κάνει όνειρα.🤍

Το κορίτσι μου, θύμα κακοποίησης, βρέθηκε στη φυλακή ανηλίκων γιατί δεν υπάρχουν παιδικές στέγες για κακοποιημένα παιδιά στην Κένυα... κ εκεί την γνώρισα κ έγινα η εξ αποστάσεως μανούλα της! Η Σοφία μου έχει διαβήτη κ αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό σε μια φτωχή χώρα!

Με 20 ευρώ το μήνα το κορίτσι μου έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, φαγητό, κρεββάτι, πηγαίνει σχολείο και το πιο σημαντικό ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΕΛΠΙΖΕΙ σε ένα πιο όμορφο αύριο!

"... κ εγώ σ αγαπώ μικρή μου. Η μάνουλα σου.
Υιοθετούμε ένα παιδί, γινόμαστε ανάδοχοι».

READ MORE

LATEST NEWS