LIFESTYLE

Ρούλα Πισπιρίγκου σε καφετζού: «Εάν αρρωστήσει το παιδί, θα επιστρέψει ο Μάνος;» (Βίντεο)

Lifenews

Σοκαριστική αποκάλυψη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο αρχισυντάκτης εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας.

Ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, για μια μαρτυρία ενός προσώπου που ήρθε σε επαφή με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μία γυναίκα που ζει στην Πάτρα, και πέραν του επαγγελματικού της βίου ασχολείται με την καφεμαντεία. Η Ρούλα είχε ζητήσει από αυτή τη γυναίκα να της πει τον καφέ. Τη ρώτησε έαν θα επιστρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης εάν αρρωστήσει το παιδί. Η κυρία αυτή σοκαρίστηκε με αυτό που άκουσε και της απάντησε ότι οποιοσδήποτε τσακωμένος ή χωρισμένος, θα γυρνούσε, από ενδιαφέρον για το παιδί του.

Η γυναίκα αυτή ενημερώθηκε ότι η οικογένεια έχει 1 παιδί ενώ είχε δύο. Αμέσως μετά την σοκαριστική ερώτηση, η Ρούλα ρώτησε την κυρία που ασχολείται με την καφεμαντεία, εάν γνωρίζει κάποιον για να τον δείρει άσχημα. Εκεί σταμάτησε η συνεργασία τους».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο φόβος της μάρτυρος ήταν να μην γίνει βορά των ΜΜΕ, ενώ πλέον είναι έτοιμη να καταθέσει τα πάντα.

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS