LIFESTYLE

Συγκρατούμενη Ρούλας Πισπιρίγκου: «Όταν μπήκε στη φυλακή άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει»

Lifenews

Απίστευτη αποκάλυψη μέσα από τις φυλακές κορυδαλλού

Μια αποκλειστική δήλωση από συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, εξασφάλισε η εκπομπή, «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα η τρόφιμος μετέφερε στην εκπομπή τις πρώτες στιγμές της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν πήγε στις φυλακές, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η συγκρατούμενη της μητέρας από την Πάτρα αποκάλυψε πως λίγη ώρα αφότου πέρασε την πόρτα των φυλακών την Τρίτη, άρχισε να χτυπιέται να φωνάζει, παρά το γεγονός ότι κάποιοι έσπευσαν να διαψεύσουν το περιστατικό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Την έβαλαν σε ένα κελί φάτσα από εκεί που κρατούν κάποιους της 17 Νοέμβρη. Είναι μόνη της στο κελί. Ούτε της φώναξαν όταν μπήκε μέσα, ούτε τίποτα, αυτά είναι αρλούμπες... Τρώει κανονικά, δεν φαίνεται ότι έχει πέσει και στην κατάθλιψη τη μαύρη, έτσι μας λένε. Βγήκε χθες μόνη της στον χώρο στο προαύλιο. Είναι μόνη της, δεν έχει καμία επαφή και ούτε καμία μας της φώναξε ή της είπε κάτι. Είναι κι άλλες μόνες τους, δεν είναι ότι υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείριση για εκείνη.

Αυτό που λένε ότι δεν έγινε, έγινε. Ότι φώναξε και άρχισε να χτυπιέται. Μόλις μπήκε, μετά από μία, μιάμιση ώρα αφότου μπήκε. Άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε. Έγινε. Το κάνουν πολλές όταν συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως πίστευαν».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS