LIFESTYLE

Κυριάκος Πελεκάνος: Η συγκινητική πρωτοβουλία για τον αδικοχαμένο φίλο του, Στάθη Κατσαρή! (Φώτος)

Lifenews

Δες την ανάρτηση του γνωστού personal trainer

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε ο Κυριάκος Πελεκάνος, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του κολλητού του φίλου, Στάθη.

Να σε θυμίσουμε πως ο Στάθης Κατσαρής έχασε τη ζωή του, νικημένος από τον κορωνοϊό, ενώ τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός personal trainer αποφάσισε να στηρίξει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, προχωρώντας σε μα πρωτοβουλία για να μαζευτούν χρήματα, εις μνήμη του φίλου του που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Στη λεζάντα έγραψε: «8.26 σου έστειλα μήνυμα που μάλλον δεν διάβασες ποτέ φίλε. Μετά από λίγη ώρα έμαθα ότι σε πρόδωσε η καρδία σου.

Από τότε τίποτε δεν είναι το ίδιο. Λείπεις σε όλους, στην οικογένεια σου , στους φίλους, σου σε μένα. Πάρα πολλά η αλήθεια…

Αποφάσισα να πάρω την πρωτοβουλία για να βοηθήσουμε κόσμο που έχει ανάγκη, στο όνομα σου. Και επειδή αγαπούσες τα παιδιά, σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου ΟΛΑ τα έσοδα από αυτή την προσπάθεια, θα δοθούν στα παιδιά καρκινοπαθών που όλοι ξέρουμε πόσο ανάγκη για βοήθεια έχουν.

Όλοι οι φίλοι σου γυμναστηριούχοι είπαν αμέσως ναι στο κάλεσμα και από την Δευτέρα 11 Απριλίου θα υπάρχουν κουμπαράδες στα γυμναστήρια τους για συλλογή χρημάτων για τον σκοπό μας, για τον σκοπό σου.

Αιωνία σου η μνήμη φίλε μου καλέ, στο επανιδείν Σταθούι μου πελλόπλασμα».

 

READ MORE

LATEST NEWS