LIFESTYLE

«Το Πρωινό»: Έβαλαν τα κλάματα με το βίντεο από τα γενέθλια της Τζωρτζίνας! (Βίντεο)

Lifenews

Λύγισαν στον αέρα της εκπομπής

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης, 5 Απριλίου η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για της κόρης της, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» προβλήθηκε ένα ανατριχιαστικό βίντεο που τραβήχτηκε το 2016, από τα 3α γενέθλια της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας. Στιγμές ευτυχίας για το μικρό κοριτσάκι που είχε στο πλάι της τους φίλους της, την αδερφούλα της, τη Μαλένα που ήταν 1 έτους τότε, αλλά και τους γονείς της.

Μετά το τέλος του βίντεο, οι παρουσιαστές της εκπομπής αλλά και οι συνεργάτες δάκρυσαν με όσα παρακολούθησαν, με τη Φαίη Σκορδά να αναφέρει: «Αυτό το κοριτσάκι που βλέπουμε τώρα, μας λένε ότι μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του που είναι δίπλα. Είναι σαν να παρακολουθούμε μια ταινία, ότι αυτό το κοριτσάκι μπορεί να το έχει σκοτώσει η μαμά του.

Που να το φανταστούν και οι γείτονες; Δεν πάει το μυαλό σου όταν υπάρχει ένα περιβάλλον τέτοιο. Κάποιος που είναι καλεσμένος σε αυτό το παιδικό πάρτι μπορεί να σκεφτεί ότι η μαμά μπορεί να κάνει κακό στο παιδί;».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS