LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο κολλητός του Πάνου Νάτση: «Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2022, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Ο κολλητός του και ταλαντούχος ηθοποιός, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, συγκινώντας με όσα ανέφερε για τον αγαπημένο του φίλο, Πάνο Νάτση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε ότι λείπει ο Πάνος Νάτσης. Ήταν ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος του κόσμου. Ήταν οι πιο περίεργες πρόβες της ζωής μου μετά το θάνατό του. Ο Πάνος μου είχε πει να διαβάσω τα κείμενα για να τον αντικαταστήσω επειδή φοβόταν ότι είχε Covid…

Όταν φεύγω από το θέατρο στεναχωριέμαι πολύ, επειδή βγαίναμε πάντα, περιμένω τον Πάνο να με πάρει τηλέφωνο… από τον Πάνο έχω κρατήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές.

Το ότι καταφέραμε να βγούμε στην σκηνή μετά το θάνατο του Πάνου Νάτση ήταν ένα κατόρθωμα 8 ηθοποιών και του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνεργασία με το Γιώργο Καπουτζίδη είναι πολύ ωραία».

Κλείνοντας, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος έστειλε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον αδικοχαμένο φίλο του, λέγοντας: «Αν είχε την δυνατότητα ο Πάνος Νάτσης να με ακούσει θα του έλεγα “ραντεβού 9 η ώρα όπου θέλει, να τα πούμε λίγο”».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS