LIFESTYLE

Λύγισε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μου έλεγε, πάρε με μαμά από εδώ, πάρε με! Δεν έχω κάνει τίποτα»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Ζήνα Κουτσελίνη

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη παραχώρησε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη.

Η μητέρα της Ρούλας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, μετά την προφυλάκιση της κόρης της στις φυλακές του Κορυδαλλού, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Αρχικά ανέφερε πως: «Δεν το περίμενα , δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Το παιδί μου και που το είδα, με τα μάτια μιλήσαμε, είναι αθώο. Είναι το παιδί μου, το ξέρω. Δεν έχει κάνει τίποτα… Τίποτα. Είναι αθώο και θα το λέω μέχρι τελευταία στιγμή».

Για την κεταμίνη και αν γνώριζαν οικογενειακώς, τι είναι αυτή η ουσία, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου επεσήμανε: «Ποτέ και η Ρούλα, όταν το πρωτοάκουσε πήγε να μπει μέσα στο κινητό της, λίγο πριν τη συλλάβουν. Δεν ήξερε τίποτα για την ουσία. Πέσαμε από τα σύννεφα. Της είπαν ότι θα τη γυρίσουν στο σπίτι και ξαφνικά βρέθηκε κατηγορουμένη από αυτή την ουσία. Ποτέ δεν είχαμε ακούσει, ειδικά η Ρούλα που είχε σχέση με τα φάρμακα του παιδιού. Δεν είχε ιδέα γι’ αυτή την ουσία. Καθόλου. Ούτε η οικογένειά μας.

Πιστεύω, ότι ο θάνατος των τριών παιδιών είναι κάποιο ιατρικό λάθος. Ούτε οι ώρες συνάδουν με το παιδί μου, έχουν κάποιες ασάφειες και καλύτερα θα σας τα πει ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος, τον οποίο ευχαριστώ για τη βοήθεια που έδωσε στην κόρη μου και που προσπάθησε ανθρώπινα να την προσεγγίσει.

Υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο αυτή η ουσία. Το νοσοκομείο ξέρει ότι υπήρχε κεταμίνη μέσα. Φυλάσσεται πολύ καλά. Πρέπει να έχεις κλειδί για να το πάρεις. Καταγράφονται οι ποσότητες. Μπορούσε να την έβρισκε η Ρούλα οπουδήποτε αυτή η ουσία;».

Σε ερώτηση για το αν μπορούσε να κάνει κάποια ακραία πράξη για να επιστρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης πίσω, είπε: «Ποτέ στα παιδιά της. Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά όχι στα παιδιά της. Τα υπεραγαπούσε, τα λάτρευε, ήταν πρότυπο μητέρας. Και στα τρία παιδιά. Στη Μαλένα της είχε μεγάλη αδυναμία γιατί η πατρική φιγούρα έλειπε και η Μαλένα ήθελε τη μαμά της. Όταν ήρθε η Ίριδα εφόσον είχαμε χάσει τη Μαλένα, ήταν θείο δώρο για τη Ρούλα. Ήθελε να είναι όλα τέλεια, στις ώρες της, σε ό,τι της είχαν πει οι γιατροί. Η Τζωρτζίνα ήταν για τη Ρούλα όλος της ο εαυτός της. Γι’ αυτό που ζούσε».

Σε ερώτηση για το αν είχε κάποια άλλα προβλήματα η Ρούλα που έκανε κάποιους άλλους να την εκδικηθούν και να δώσουν την ουσία στο παιδί, απάντησε: «Πιστεύω ότι στην ανάνηψη έγινε λάθος γιατί η Ρούλα από τις 14.30 ήταν έξω».

Δες τη συνέντευξη: 

Μέρος Β

READ MORE

LATEST NEWS