LIFESTYLE

Ξέσπασε η Χριστιάνα Αρτεμίου για τον Σεφερλή: «Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με την ατάκα του βιασμού»

Lifenews

Τι συνέβη;

Στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» μίλησε μέσω τηλεφώνου η Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία τοποθετήθηκε για το θέμα των ημερών και αφορά τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή και τα σχόλια που έκανε στην πρεμιέρα της νέας του εκπομπής.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν πρέπει να είμαστε δικαστές κανενός, αλλά να βλέπουμε από που πηγάζει το λάθος”. Χωρίς να δικαιολογεί την σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή, σημείωσε πως ο ίδιος έπεσε σε παγίδα καθώς πίστευε πως με το ίδιος χιούμορ που γεμίζει τα καλοκαίρια τα θέατρα, μπορούσε να κερδίσει και το κοινό.

Πριν από έξι χρόνια είχα πάει σε παράσταση του, όντως τα αστεία του αυτά είναι, περιέχουν σεξιστικά αστεία… Είδα και είναι επιλογή μου αν θα ξαναπάω. Αλλά κόσμος τον ακολουθεί στο θέατρο…Πιστεύοντας λοιπόν ότι το χιούμορ που γεμίζει ολόκληρο Δελφηνάριο μπορούσε να το πάρει και στην τηλεόραση έπεσε σε παγίδα…Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με την ατάκα του βιασμού, διότι δεν μπορεί σε μια εποχή όπου υπάρχει η δίκη του Φιλιππίδη, υπάρχει ένα κίνημα “me too” να κάνεις αστεία για αυτό το πράγμα. Δεν το σηκώνει η εποχή».

Η ίδια πρόσθεσε πως ναι μεν η σάτιρα δεν έχει όρια αλλά πρέπει να αφουγκράζεται και να προσέχει την κάθε εποχή. Τονίζοντας μάλιστα, πως η τηλεόραση είναι διαφορετική η τηλεόραση έρχεται στο σπίτι σου δεν είναι όπως στο θέατρο που επιλέγεις αν θα πας να δεις κάτι.

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS