LIFESTYLE

Έφτασε στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου! «Δεν είναι άρρωστη, έχει συγκεκριμένη διαταραχή»

Lifenews

Οι τελευταίες εξελίξεις

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία θα κρατηθεί σε ειδικό κελί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη θα κρατηθεί σε ένα από τα δυο ειδικά κελιά που βρίσκονται στη γυναικεία πτέρυγα των δικαστικών φυλακών, ενώ δεν θα έχει επαφή με άλλες κρατούμενες καθώς, το κλίμα για εκείνη είναι εκρηκτικό και έτσι θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε άσχημη εξέλιξη.

Η 33χρονη θα προαυλίζεται και θα σιτίζεται μόνη της, ενώ δεν θα υπάρχει ούτε καν οπτική επαφή με τις υπόλοιπες κρατούμενες. Σε ό,τι αφορά στον προαυλισμό της, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνεται σε συγκεκριμένες ώρες ούτως ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε επαφή με άλλες κρατούμενες.

Δες το απόσπασμα: 

Σήμερα μάλιστα μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο Γιάννης Πρασσάς, διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο, και ο Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μιλώντας για την κεταμίνη, ο κ. Πρασσάς εξήγησε ότι: «Η κεταμίνη είναι μια ψυχοτρόπος ουσία, σε μικρές ποσότητες, χρησιμοποιείται και στην κτηνιατρική σαν αναισθητικό. Σε μεγάλη δόση είναι επικίνδυνα. Τα 6ml είναι μια μεγάλη ποσότητα, κανείς γιατρός δε θα τη συνταγογραφούσε σε ένα μικρό παιδί. Ακόμα και σαν αναισθητικό δε φτάνει σε τέτοιες ποσότητες.

Όσο αφορά για τη ψυχική της υγεία, ο γιατρός εξήγησε πως: «Όταν τα φώτα σβήνουν και φεύγουν οι κάμερες μένει η αλήθεια της ζωής. Τελείωσαν οι υπερβολές και οι υπερεκθέσεις. Η Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη. Όλη η πορεία έδειξε κάτι απλό. Υπάρχουν ορισμένες διαταραχές που η οικογένεια τις βλέπει από μικρή ηλικία. Όταν η διαταραχή αυτή εξελιχθεί δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Γίνεσαι βίαιος, χωρίς συναισθήματα. Είναι διαταραχή, αλλά όχι αρρώστια, δεν παίρνει από φάρμακα, δεν αντιμετωπίζεται».

Από την πλευρά του ο κ.Σούρας ανέφερε: «Προς το σύζυγο η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εμμονή. Υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει 3 παιδιά και κάνει μαραθώνιο γυρνώντας όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας καταργώντας τη σιωπή; Αυτή η γυναίκα έχει συγκεκριμένη διαταραχή, τα ναρκισσιστικά στοιχεία της φαίνονται, αλλά το χειρότερο είναι ότι δε σεβάστηκε τα 3 παιδιά της, τον χαμό τους».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS