LIFESTYLE

Ρένια Λουιζίδου για Φιλιππίδη: «Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στον Τάσο Τρύφωνος

Καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, τις σημαντικές της συνεργασίες στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένεια της.

Η ίδια κλήθηκε να απαντήσει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό.

Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος με φοβερό ταλέντο και εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος…. Προσωπικά δεν άντεχα τα νεύρα του. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις… Από κάποιο σημείο και μετά είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δε το δέχομαι».

Δες το απόσπασμα στο 44:20

READ MORE

LATEST NEWS