HOLLYWOOD NEWS

Ο Ζελένσκι στα Βραβεία Grammy: «Οι μουσικοί μας φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα αντί για σμόκιν»

Lifenews

Συγκίνησε τους πάντες με την ομιλία του

Η 64η απονομή των βραβείων Grammy πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 3 Απριλίου, με σημαντικές παρουσίες, ευτράπελα, συγκινητικές στιγμές, αλλά και τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος μίλησε μέσω βίντεο.

Ο ίδιος εμφανίστηκε φορώντας το γνωστό χακί μπλουζάκι και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο πόλεμος. Ποιο είναι το ακριβώς αντίθετο της μουσικής; Η σιωπή των κατεστραμμένων πόλεων και των νεκρών… Οι μουσικοί μας φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα αντί για σμόκιν. Τραγουδούν για τους τραυματίες στα νοσοκομεία, ακόμη και για αυτούς που δεν μπορούν να τους ακούσουν. Αλλά η μουσική ακούγεται ανεξαρτήτως συνθηκών.

Υπερασπιζόμαστε την ελευθερία μας να ζούμε, να αγαπάμε, να μας ακούν. Στη γη μας μαχόμαστε τη Ρωσία η οποία με τις βόμβες της προκαλεί μια φρικτή σιωπή. Μια σιωπή θανάτου.

Γεμίστε τη σιωπή με τη μουσική σας. Γεμίστε τη σήμερα για να πείτε την ιστορία μας. Πείτε την αλήθεια για τον πόλεμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην τηλεόραση. Στηρίξτε μας με όποιο τρόπο μπορείτε. Οποιονδήποτε, αλλά όχι με τη σιωπή. Και μετά θα έρθει η ειρήνη».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS