LIFESTYLE

Αυτός είναι ο ηθοποιός πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου από τη «Γη της Ελιάς» (Φώτο)

Lifenews

Δες σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του με την Εβελίνα Παπούλια

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την πετυχημένη σειρά του Mega, η «Γη της Ελιάς», στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η μητέρα της νεαρής ηθοποιού είναι η Εβελίνα Παπούλια, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, ενώ ο πατέρας της είναι ο Γιώργος Λιάντος.

Οι γονείς της γνωρίστηκαν το 1997 και δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, καθώς είχε γεννηθεί η Αφροδίτη. Το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Το ζευγάρι ωστόσο δύο μήνες μετά χώρισε.

Ο Γιώργος Λιάντος είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός με υπέροχη φωνή, ο οποίος έκανε σημαντικά βήματα στον χώρο.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι γονείς της Αφροδίτης Λιάντου είχαν πάντα απόλυτη προτεραιότητα την κόρη τους, ενώ φρόντιζαν να έχουν πάντα άριστες σχέσεις.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά, αρχικά με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017 έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.

 

READ MORE

LATEST NEWS