LIFESTYLE

Η αδερφή της Ρούλας σοκάρει με δηλώσεις της: "Από τις 9 απόπειρες που λένε ο Μάνος ήταν μπροστά στις 3"

LifenewsTeam

Στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” έκανε νέες δηλώσεις η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Συνεχίζει να στηρίζει την αδερφή της και υποστηρίζει πως έχει ενδείξεις για το τι συνέβη και θα τις κάνει αποδείξεις. 

«Δεν διαβάζω τίποτα, δεν ασχολούμαι καθόλου από χθες. Δεν φοβάμαι; Γιατί να φοβηθώ; Όποιος είναι αληθινός δεν έχει λόγο να φοβάται. Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου ότι η Ρούλα μπορεί να έκανε κάτι. Ούτε τώρα πάει. Δε μπορώ να σου πω τι πιστεύω ότι έχει γίνει. Θα τα πω όλα εκεί που πρέπει. Είμαι σίγουρη για κάποια πράγματα.

Στις πρώτες τοξικολογικές γιατί δεν ανιχνεύθηκε αυτή η ουσία και ανιχνεύθηκε τώρα; Είπαν οι γιατροί λάθη; Εντάξει, αν είπαν οι γιατροί… Η αλήθεια θα βγει. Εμείς την αλήθεια την ξέρουμε. Δε μπορώ να την πω, θα την αφήσω να βγει από μόνη της. Είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που είναι εμμονικοί μαζί της, βρήκαν εξιλαστήριο θύμα. Αν ήταν ο Μάνος εκεί, θα ήταν ο Μάνος το θύμα, αντίστοιχα και εγώ.

Τον λόγο που είναι εμμονικοί μαζί της το ξέρουν οι ίδιοι και η συνείδησή τους. Παίζονται φιλίες, παίζονται συμφέροντα, παίζονται πολλά. Είναι κάποια άτομα που ήταν εμμονικά με τη Ρούλα, που έχουν κάποιες συγκεκριμένες φιλίες και θέλανε να κυνίσουν όλες τις υποψίες προς τα εκεί. Η Ρούλα, όταν βγήκε το παιδί από εδώ, από τη ΜΕΘ για να πάει στο Αγλαΐα Κυριακού, ακολουθούσε από πίσω το ασθενοφόρο με τον Μάνο. Την άφησε στο Αγλαΐα Κυριακού, πήρε ο Μάνος όλα τα φάρμακα της Τζωρτζίνας και τα ρούχα γιατί είπαν ότι τα δίνουν αυτοί, κατέβηκε ο Μάνος πάλι στην Πάτρα και πέντε μέρες, τέσσερις.. πόσες ήταν το παιδί μέσα; Η Ρούλα δεν ξανά βγήκε από το νοσοκομείο. Που το είχε κρύψει, ότι και να είχε πάρει. Που ήταν, τι ήταν; Δεν ξέρω, τι έχει τελειώσει η αδελφή μου και το έκρυβε τόσο καλά; Ούτε ρούχα δεν είχε μαζί της, φόραγε τα ίδια ρούχα» είπε αρχικά. Δείτε όσα άλλα ανέφερε

 

READ MORE

LATEST NEWS