LIFESTYLE

Έξω φρενών η Καινούργιου: «Μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία, κάποιες σχολίασαν το ντεκολτέ μου»

Lifenews

Τι συνέβη;

Με τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα ασχολήθηκαν χθες Πέμπτη, 31 Μαρτίου όλες οι εκπομπές στην Ελλάδα, τόσο ενημερωτικές, όσο και ψυχαγωγικές.

Η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ωστόσο αυτό που κέντρισε δυστυχώς το ενδιαφέρον του Twitter ήταν το ντεκολτέ της παρουσιάστριας!

Η ίδια είδε τα σχόλια και τα θέματα που γράφτηκαν για εκείνη και έτσι ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Σε μια κοινωνία που παραπαίει και μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες δεν σχολίασαν την επαγγελματική μου δεινότητα, τον τρόπο που προσέγγισα το θέμα… την ευαισθησία μου και την διακριτικότητα μου αλλά… το ντεκολτέ μου!! Όλοι μας είμαστε ανασφαλείς και ίσως περισσότερο εμείς οι γυναίκες (και όσες ταυτίζονται με το συγκεκριμένο φύλο) γιατί έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε.

Το να προκαλείς όμως έναν τέτοιο σεξισμό είναι το ίδιο με το να ανοίγεις πληγές στον εαυτό σου… Κορίτσια μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό, ευαισθησία και ψυχραιμία για να μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη».

READ MORE

LATEST NEWS