LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου: «Με έχει στοιχειώσει ο θάνατος της Τζωρτζίνας! Η Ρούλα είναι σατανικά έξυπνη»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το δράμα των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και τις συνομιλίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δημοσιογράφος τους τελευταίους μήνες έχει ασχοληθεί εκτενώς με το ρεπορτάζ, ενώ αυτή τη φορά αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Παρακολουθώ ξανά και ξανά τις συνεντεύξεις της μητέρας. Έχει πει, λοιπόν, στις συνεντεύξεις της ότι η Τζωρτζίνα της θύμισε την Μαλένα στις τελευταίες στιγμές, είχε τις ίδιες αντιδράσεις. Μένει τώρα οι επιστήμονες να ψάξουν – ιατροδικαστές, γιατροί, ειδικοί, η ελληνική αστυνομία – αν έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο παιδιά της. Και αν ναι, με ποιον τρόπο. Έχει δώσει κεταμίνη και στα άλλα δυο της παιδιά;

Αν έχει δώσει και επειδή έχουν βγει οι τοξικολογικές της Μαλένας δεν έχει βρεθεί κάτι και αν δεν υπάρχει έτσι ώστε να γίνει επαλήθευση. Μπορεί ωστόσο να μην έχει βρεθεί στις τοξικολογικές κάτι γιατί πρώτον να είναι άλλη η διαδικασία του θανάτου αν έχει σκοτώσει και την Μαλένα και δεύτερον μπορεί να έχουν μεταβολιστεί οι ουσίες, να έχουν φύγει από τον οργανισμό και να βρεθούν ενδεχομένως στο συκώτι.

Η αλήθεια είναι ότι με έχει στοιχειώσει η εικόνα του θανάτου της Τζωρτζίνας και ενδεχομένως και των άλλων παιδιών. Γιατί πλέον από χθες ξέρουμε πώς πέθανε, ξέρουμε τη διαδικασία. Είναι μόνη της η μητέρα με την Τζωρτζίνα μέσα στο δωμάτιο. Σύμφωνα με την αστυνομία της δίνει την κεταμίνη. Η κεταμίνη αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς, παθαίνει ταχυκαρδία. Στη συνέχεια λέει η μητέρα δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν τα παιδιά.

Η μάνα είναι εκεί, το βλέπει να αργοπεθαίνει. Στη συνέχεια προκαλεί βραχυκαρδία, αρχίζει και σβήνει το παιδί. Το έχει πει η μάνα… Είναι συνταρακτικό να σκεφτούμε ότι αυτό το παιδί κοιτούσε την μάνα στα μάτια χωρίς να μπορεί να μιλήσει, γιατί σύμφωνα με την αστυνομία σε προηγούμενη απόπειρα το είχε αφήσει τετραπληγικό.

Έχουμε μιλήσει πολύ με την Ρούλα Πισπιρίγκου και εγώ και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής. Η αίσθηση που εγώ έχω αποκομίσει είναι μια γυναίκα πολύ χειριστική, μας έχει βγάλει και πολύ έντονο ρυθμό όταν της αναφέραμε ότι στις τοξικολογικές είναι το «κλειδί». Μας ζητούσε να πούμε πράγματα στην εκπομπή, πράγματα τα οποία τα περνούσαμε ως το περιβάλλον της. Σατανικά έξυπνη… Μιλούσε με αρκετούς δημοσιογράφους. Προσπαθούσε να χειριστεί τους δημοσιογράφους και να τους περάσει τη δική της αλήθεια. Εκτιμώ πως δεν θα ομολογήσει…».

Δες το βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS