LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε πως λύθηκε η υπόθεση της Πάτρας! (Βίντεο)

Lifenews

«Η Τζωρτζίνα, το λέω από την αρχή, ήταν ένα υγιές παιδί»

Στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε το πρωί η Τατιάνα Στεφανίδου για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ αποκάλυψε ότι η μητέρα και κατηγορούμενη έχει μιλήσει στο "T-Live” λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είπε: «Οι αρχές έδωσαν έναν αγώνα δρόμου για να βρουν στοιχεία γιατί με ενδείξεις δεν μπορεί κάποιος να καταστεί κατηγορούμενος. Η αστυνομία έπρεπε να βρει στοιχεία για να δέσει την υπόθεση….

Για να είμαστε ειλικρινείς, αν είχαν λειτουργήσει διαφορετικά, ίσως το Τζωρτζινάκι να μην είχε φύγει από τη ζωή. Ένας γιατρός πάρα πολύ ευαίσθητος, ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά ουσιαστικά. Ένας γιατρός που εργάζεται στη ΜΕΘ της Πάτρας, άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Μετά από δυο θανάτους και ένα παιδί που το πήγε αυτή η μητέρα στο νοσοκομείο ενώ ήταν υγιέστατο, άρχισε να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά….

Ο γιατρός αυτός κατάλαβε ότι κάτι γίνεται και θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα στη μητέρα αυτή, άρχισε να τραβάει βίντεο το παιδί για να της δείχνει ότι η κόρη της είναι εκεί, χαμογελάει…

Η Τζωρτζίνα, το λέω από την αρχή, ήταν ένα υγιές παιδί. Το πως έμεινε με εγκεφαλοπάθεια είναι ένας ακόμα γρίφος που ερευνούν οι αρχές. Εννοείται ότι οι Αρχές πιστεύουν ότι η τετραπληγία του παιδιού ήταν αποτέλεσμα μιας απόπειρας δολοφονίας της από τη μητέρα της.

Αν σκεφτούμε τι πέρασε αυτό το παιδάκι. Πρόκειται για μια αλληλουχία γεγονότων. Όταν έφυγε η Μαλένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί απόρησαν. Τότε οι γονείς δεν ήθελαν να κάνουν ιατροδικαστική εξέταση. Η διευθύντρια του νοσοκομείου τους έπεισε να κάνουν ιατροδικαστική…».

Όσον αφορά την συνέντευξη της Ρούλας Πισπιτίγκου, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε ότι μίλησε με την ίδια λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της και την απάντηση που έδινε για τα φάρμακα.

Δες το βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS