LIFESTYLE

Αποκάλυψη: «Η Τζωρτζίνα δεν μίλησε μόνο από τον τάφο, η Τζωρτζίνα μίλησε και εν ζωή» (Βίντεο)

Lifenews

Ανατριχιαστικές οι πληροφορίες

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», προχωρώντας σε αποκαλύψεις, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου, βρισκόταν στον ανακριτή.

Ο ίδιος προχώρησε σε αποκαλύψεις που σοκάρουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην προσπερνάμε το εκτεταμένο επεισόδιο που έγινε σε θεσμικό χώρο, όπου ο Μάνος πιάστηκε στα χέρια με την Ρούλα, της είπε: "Για το ένα παιδί πιστεύω ότι δεν του έχεις κάνει κακό, αλλά για τα άλλα δύο δεν βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο..."

Θα ακουστούν πολλά και για μια καταγγελία επώνυμη, ενυπόγραφη που είχε γίνει πριν από 8 χρόνια σε κρατική υπηρεσία και αφορούσε στην ψυχική διάσταση της υπόθεσης.

Αυτά που θα προκύψουν από εδώ και πέρα είναι πολλά περισσότερα από αυτά τα οποία γνωρίζουμε. Για παράδειγμα, η Τζωρτζίνα, εκείνο το πρωινό στις 07:30 που πήγε η μητέρα της στην κούνια της Ίριδας, είδε. Η Τζωρτζίνα δεν μίλησε μόνο από τον τάφο, η Τζωρτζίνα μίλησε και εν ζωή μέσα από τη ζωγραφιά της.

Ο πατέρας απών συνδέεται με το γεγονός ότι πράγματι η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι της είχε αδυναμία ο πατέρας».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS