PEOPLE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με κουκούλα και αλεξίσφαιρο έφτασε στον εισαγγελέα (Βίντεο)

Lifenews

Απίστευτες εικόνες

Με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας έφτασε πριν από λίγη ώρα στον εισαγγελέα, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Αφού εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, που συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κουκούλα, θα οδηγηθεί στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αφού δεν έχει δικηγόρο μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα.

Έξω από τον ανακριτή μαζεύτηκαν δεκάδες πολίτες όπου κατά τη μεταγωγή της την έβριζαν, ενώ υπήρχε έντονη παρουσία της αστυνομίας.

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που πέθαναν σε διάστημα τριών ετών, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η δίωξη αφορά στο θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, που άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Ιανουάριο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το βράδυ στην ανάκριση και τα ξημερώματα πήγε στα κρατητήρια, όπου δεν κοιμήθηκε, ήταν αμίλητη και απόμακρη. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις.

Δες το βίντεο:

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS