LIFESTYLE

Έλενα Ακρίτα: Συγκινεί μιλώντας για την υιοθεσία του γιού της και αποκαλύπτει τους λόγους που το έκανε! (Βίντεο)

Lifenews

«Αυτή την ιερότητα της υιοθεσίας, ήρθαν κάποια καθάρματα και προσπάθησαν να την τσακίσουν»

Έξω φρενών έγινε η Έλενα Ακρίτα πριν από μερικές ημέρες, σχετικά με τα fake news που αφορούν στην υιοθεσία του γιου της Παύλου Αρζόγλου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί ένα πόλεμο όσο αφορά το θέμα αυτό, με χυδαία δημοσιεύματα που στοχοποιούν εκείνη και τον γιό της, ενώ προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. 

Μάλιστα η ίδια έκανε γνωστό πως θα ακολουθήσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου εξαντλώντας όλα τα μέσα που ο νόμος της δίνει.

 

Μέσα από το podcast που παρουσιάζει κάθε βδομάδα, η ίδια αναφέρθηκε στο θέμα, με την εκπομπή «Super Κατερίνα» να πρόβαλε απόσπασμα από τα λεγόμενα της.

Μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα ανέφερε: «Όταν υιοθετήθηκε ο Παύλος είχαμε πει με τον Κώστα Αρζόγλου είπαμε ότι θα κάνουμε μία λιτή ανακοίνωση επειδή ήμασταν επώνυμοι και μετά θα ξαναμιλήσει για το θέμα αυτό ο ίδιος ο Παύλος όταν κλείσει τα 18 του και αν θέλει.

Όταν έγινε αυτό ο Παύλος δεν ήθελε. Έχει επιλέξει να μην το αναφέρει δημόσια, ξέρει την αλήθεια από τότε που ήταν 5 χρονών όπου με τη βοήθεια μίας καλής παιδοψυχολόγου του είπαμε αυτά που έπρεπε να του πούμε.

Όταν ήμουν πολύ νέα στα 18 είχα κάνει μία άμβλωση που μου προκάλεσε προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γίνω μητέρα.

Με τον Κώστα πήγαμε και κάναμε μία εξωσωματική γονιμοποίηση που τη βρήκα αφόρητη. Όταν δεν πέτυχε, τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην υιοθεσία, ίσως το πιο υπέροχο πράγμα που έγινε στην ζωή μου.

Όταν σήκωσα τον γιόκα μου στην αγκαλιά μου ήταν σαν να γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Μου είναι αδύνατο να περιγράψω το συναίσθημα αυτό, πώς φώτισε το σύμπαν. Αυτό το παιδί, αυτή την ιερότητα της υιοθεσίας, ήρθαν κάποια καθάρματα και προσπάθησαν να την τσακίσουν.

Δεν θα τους περάσει, θα το φτάσω μέχρι το τέλος αυτή τη φορά για να μάθουν μερικοί πως δεν είναι να παίζεις με τέτοια σπουδαία θέματα».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS