LIFESTYLE

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η κόρη του «ισοβίτη» από τον Σασμό, είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια! (Βίντεο)

Lifenews

Κέρδισε το «The Voice»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του ως «ισοβίτης» στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του «Happy Day», όπου μεταξύ άλλων μίλησε με περηφάνια για την κόρη του, που είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή ως Joanne, η οποία μάλιστα κέρδισε το «The Voice» με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Συγκεκριμένα για την κόρη του ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός. Έχει ένα θέμα με τα μάτια της, τη νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από αυτό το παιχνίδι βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, άρχισε να κάνει βελονισμό και έχει μια καλυτέρευση».

Για την σύντροφό του, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναφέρει: «Έχουμε μακροχρόνια σχέση, δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε πρόσφατα σύμφωνο συμβίωσης για πρακτικούς λόγους. Δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ ότι πρέπει να γιορτάσουμε την ένωσή μας. Η Ιωάννα είχε έρθει κάποια στιγμή και μου είχε πει ότι θέλει να δει φωτογραφίες από τον γάμο. Της είπα ότι δεν έχουμε παντρευτεί και μου λέει «Τι»; Την βαφτίσαμε στα 6 της, επειδή το ήθελε η μανούλα μου που έχει πεθάνει και είπαμε να της κάνουμε το χατίρι».

Δες το βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS