LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Μάθαμε την πραγματική του ηλικία! Όχι, δεν είναι 37 ετών (Βίντεο)

Lifenews

Ποιος είναι ο ανατρεπτικός παίκτης του Survivor;

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας από τους καινούργιους παίκτες που μπήκαν στο Survivor, προκαλώντας πανικό στα social media!

Ο γνωστός make up artist με την πρώτη του εμφάνιση προκάλεσε πανικό στο twitter με την ηλικία του, αλλά και τις πρώτες του ατάκες στο Survivor.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε πως είναι 37 ετών, ωστόσο το 2006 σε βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του, το ρεπορτάζ ανέφερε πως τότε ήταν 29 ετών, επομένως σήμερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι 45 ετών!

Δες το απόσπασμα: 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πέρα από το μακιγιάζ και το hair styling, ασχολήθηκε με το τραγούδι, ενώ σε παλαιότερη του συνέντευξη αποκάλυψε πως κάνει 1500 κοιλιακούς την ημέρα!

Αξίζει να αναφερθεί πως έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα, όπως ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, Καίτη Γαρμπή, Διονύση Σχοινά, Βίκυ Χατζηβασιλείου κα. Ο ίδιος έχει δουλέψει με τον Roberto Cavalli τα κορίτσια της Victoria Secret, ενώ έκανε σημαντικές συνεργασίες και στο εξωτερικό.

Το 2020 απαντώντας στους επικριτές του για την εμφάνιση και την ηλικία του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέβασε βίντεο στα social media του το οποίο έγινε viral.

Βίντεο: 

Βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS