ΖΏΔΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

Lifenews

Πώς θα μπει ο Απρίλιος σε κάθε ζώδιο;

Μια καινούργια εβδομάδα έχει ξεκινήσει, με τον Κώστα Λεφάκη να αναλύει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Τι φέρνει ο Απρίλιος για το κάθε ζώδιο; Θα έχουμε ανατροπές;

Κριός
Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου θα είναι αρκετά επεισοδιακές και τα γεγονότα θα σας προβληματίσουν. Αποφύγετε να πάρετε ακραίες θέσεις και ακολουθήστε τη μέση οδό. Αλλαγές που δεν είχατε υπολογίσει θα συμβούν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Τις πυροδοτεί το πέρασμα του Άρη από τον Υδροχόο. Αυτές έχουν να κάνουν με σχέσεις με δικούς σας ανθρώπους, με την ανατροπή χρόνιων ισορροπιών στα αισθηματικά σας και με αύξηση του κόστους ζωής σας. Η Αφροδίτη στο πλευρό του Άρη παραμένει αδύναμη να πάρει πρωτοβουλίες και υποτάσσεται στη δική του κυριαρχία. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να επιμένετε σε θέματα και καταστάσεις που δεν ισχύουν πια, ή που είναι μη αναστρέψιμα.

Ταύρος
Τελειώνοντας ο Μάρτιος και αρχίζοντας ο Απρίλιος, σας βομβαρδίζει μια σειρά γεγονότων στον επαγγελματικό τομέα. Όλες τις μέρες της εβδομάδας πρέπει να δείξετε θάρρος και αποφασιστικότητα. Μπορείτε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε την ασφάλεια των κεκτημένων αλλά και να συνεχίσετε και λίγο παρά πέρα. Δυστυχώς έχετε πολύ δρόμο για να φτάσετε εκεί που χρειάζεται, ή εκεί που επιθυμείτε. Αντιμετωπίστε λοιπόν με ψυχραιμία και πραότητα, ότι συμβαίνει στις σχέσεις, στη δουλειά και στο περιβάλλον.

Δίδυμοι
Συγκριτικά με άλλους οι θέσεις του Άρη και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, εξυπηρετούν θέσεις και σκοπιμότητες που έχετε θέσει από καιρό. Εξωτερικοί παράγοντες στη ζωή σας θα κινηθούν πιο δυναμικά για να σας βοηθήσουν, ή για να σας εξυπηρετήσουν. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται, ή παίρνει μια νέα κατεύθυνση. Νομικές υποθέσεις, οικονομικές εκκρεμότητες, σπουδές ή μετακινήσεις, παίρνουν το πράσινο φως για να προχωρήσουν στην κατεύθυνση που θέλετε. Μια πρόταση που θα σας γίνει θέλει προσεκτική αντιμετώπιση και μια γνωριμία που θα προκύψει θα ανοίξει νέες προοπτικές για το μέλλον.

Καρκίνος
Η πορεία της Σελήνης τις επόμενες μέρες δείχνει ότι θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και ότι δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα όσο σας είχαν τρομοκρατήσει οι φήμες. Ο άξονας σπίτι – εργασία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και απορροφά τόσο τον χρόνο, όσο και τον δυναμισμό σας. Στα αισθηματικά σας ακολουθείτε ένα μέσο δρόμο, παρά τις πιέσεις ή τις διαφωνίες των συντελεστών τους. Τέλος τα οικονομικά σας παραμένουν περιορισμένα, ή και ασφυκτικά.

Λέων
Διεξάγεται μια μάχη μεταξύ σας και εκείνων που σας ενδιαφέρουν. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάνουν πιο έντονη την επιρροή τρίτων με τους οποίους δεν συμφωνείτε, αλλά συνεχίζουν να σας αφορούν. Σκεφτείτε έξυπνα και αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες προκειμένου να διατηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες, έστω και πρόσκαιρα. Μια μικρή βελτίωση στα οικονομικά, ας αξιοποιηθεί για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και όχι για νέες αγορές. Μια πρόταση που θα σας γίνει, ας αντιμετωπιστεί ψύχραιμα και όχι παρορμητικά.

Παρθένος
Σημαντικό το διάστημα των επόμενων ημερών και αισθητή μια πρώτη ανάκαμψη ψυχής και συναισθημάτων μετά τις ταλαιπωρίες του Μαρτίου. Μια βελτίωση στα αισθηματικά σας, θα σας τονίσει το θάρρος και την αισιοδοξία για το μέλλον. Μια σειρά όμως καινούριων υποχρεώσεων στην εργασία θα σας οδηγήσει σε ένα καλύτερο τρόπο διεκπεραίωσής τους, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την έγκριση, ή και τον θαυμασμό των αρμοδίων. Οικονομικά φανείτε προνοητικοί και μην επιμένετε να κάνετε ένα ταξίδι που εμποδίζεται από τρίτους.

Ζυγός
Καθώς ο Μάρτιος δίνει την σκυτάλη στον Απρίλιο, υπάρχει έμφαση σε αισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις. Ήρθε η στιγμή να αποκατασταθούν παρεξηγήσεις, ή να υιοθετήσετε μια νέα τακτική, προκειμένου να έχετε την κάλυψη που χρειάζεστε. Υπερασπιστείτε σθεναρά τις όποιες δραστηριότητές σας και οι υπάλληλοι, την ασφάλεια της θέσης που κατέχετε. Οι θύελλες της Άνοιξης μπορεί να αναβάλλουν κάποια σχέδιά σας, αλλά θα σας εμπνεύσουν να υιοθετήσετε καινούρια συμπεριφορά και νέες στρατηγικές.

Σκορπιός
Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, ελέγχετε τα νώτα σας από απίθανους εισβολείς και υπερασπιστείτε το αντικείμενο της δουλειάς σας. Κινηθείτε περισσότερο διπλωματικά και όχι επιθετικά στις δύσκολες υποθέσεις. Η εργασία και η υγεία θέλουν καλύτερη φροντίδα. Ένα γεγονός θα αλλάξει την ατμόσφαιρα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Αν χρειαστεί, δώστε την μάχη που πρέπει, είτε για να κερδίσετε ένα έπαθλο, είτε για να ενισχύσετε τα δικαιώματά σας.

Τοξότης
Αρχίζει λίγο – λίγο να καθαρίζει ο ορίζοντας και να απαλλάσσεστε από τις οικογενειακές έγνοιες. Ανοίγονται νέοι δρόμοι που θα συμβάλλουν στην ανακούφιση από υποχρεώσεις, ή στη λύση προβλημάτων. Ο Απρίλιος πάντως φαντάζει πιο θετικός και αισιόδοξος για τους περισσότερους από εσάς, σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Τέλος, τα οικονομικά παραμένουν τα ίδια και δεν μένει παρά να προσαρμόζεστε στο κλίμα που επικρατεί.

Αιγόκερως
Το κλίμα παραμένει το ίδιο για τους περισσότερους από εσάς, σε μια καθημερινότητα που συνεχίζει να σας αιφνιδιάζει. Τα οικονομικά σας παραμένουν δύσκολα, ή ευαίσθητα, καθώς υπάρχει ανισότητα εσόδων – εξόδων. Οι υποχρεώσεις σας ανακυκλώνονται και μέσα σε όλα, ένα γεγονός ανατρέπει την ηρεμία της αισθηματικής ζωής του τελευταίου διαστήματος. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ούτε να κάνετε καινούριες επιλογές. Παραμείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις ή υποσχέσεις.

Υδροχόος
Ενδιαφέρουσες οι μέρες που ακολουθούν. Μπορείτε να βγείτε νικητές σε αυτή τη δύσκολη παρτίδα που παίζετε με τους άλλους. Ο ανταγωνισμός παραμένει υψηλός, τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά. Το παρασκήνιο καλά κρατεί, αλλά σας σώζει το ένστικτο και η διορατικότητα που διαθέτετε. Τις πρώτες μέρες του Απριλίου, ένα γεγονός στα αισθηματικά θα τονίσει την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Αρχίζει μια περίοδος διευκόλυνσης, ή έμμεσης ψυχαγωγίας. Αξιοποιήστε την.

Ιχθύες
Οι μέρες που ακολουθούν ευαισθητοποιούν ιδιαίτερα την ανασφάλεια γύρω από προσωπικές σχέσεις και οικονομικές υποχρεώσεις. Ωστόσο θα μπορέσετε να τα καταφέρετε διότι και αντίληψη έχετε και μεγάλη πείρα σας άφησε το παρελθόν. Πάντως ότι και αν συμβαίνει τώρα είναι προειδοποιητικό και μεταβατικό, γι’ αυτό τακτοποιήστε αυτά που μπορείτε, ή αναδιοργανωθείτε για να υποδεχτείτε καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.

READ MORE

LATEST NEWS