LIFESTYLE

Κατερίνα Λούρα: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον κούκλο σύντροφο της! (Βίντεο)

Lifenews

Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου μίλησε η Κατερίνα Λούρα, για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, τον πατέρα της Σταύρο Λούρα, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφο της που μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον άνθρωπο που της έκλεψε την καρδιά, αποκαλύπτοντας πως γνωρίστηκαν σε γυμναστήριο όταν πήγε να μάθει μποξ!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Κυριάκος είναι προπονητής του μποξ… Ο Κυριάκος μου άρεσε, αλλά δεν μου έδινε στην αρχή καμία σημασία… Τον σύντροφό μου τον γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια. Στον Κυριάκο ερωτεύτηκα την αγνότητα του… Θέλω πάρα πολύ να παντρευτούμε… Θέλω πολύ να γίνω μια καλή μάνα για τα παιδιά μου. Αν δεν γνώριζα τον Κυριάκο, δεν θα έκανα παιδιά ούτε και θα ήθελα να παντρευτώ…

Νομίζω ο Κυριάκος δεν το θέλει τόσο, του το φέρνω που και που θα τον καταφέρω που θα πάει. Η πρόταση γάμου έγινε! Μου έδωσε και το δαχτυλίδι από καιρό. Ήρθε σαν κοιμόμουνα και μου λέει “ρε Κατερίνα μήπως να παντρευτούμε”… αν δεν γονάτιζε δεν θα έκανα παιδιά μαζί του».

Δες όσα εξομολογήθηκε στο 7ο λεπτό: 

 

READ MORE

LATEST NEWS