LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Παντρεύεται ο γιος της! Ο Άγγελος Λάτσιος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Lifenews

Ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι

Χαρές και γλέντια φαίνεται να έχει η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, καθώς ο πρωτότοκος γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος Λάτσιος, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Γαία Μερκούρη.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με τους δύο να ζουν τον έρωτά τους πιο έντονα από ποτέ, ο Άγγελος δε θέλησε να χάσει την ευκαιρία του, κάνοντας την πρόταση γάμου στη Γαία, με εκείνη φυσικά να δέχεται, όπως αναφέρει το «Yes Magazine». Ο πρώτος άνθρωπος, που ενημέρωσαν, μάλιστα, ήταν η ίδια η Ελένη, ανακοινώνοντάς της πως «το καλοκαίρι θα ενώσουμε τις ζωές μας. Θέλουμε να παντρευτούμε και σιγά σιγά να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια».

Η Μενεγάκη χάρηκε ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη, αφού συμπαθεί τη σύντροφο του γιου της και υποσχέθηκε μια υπέροχη μέρα στους μελλόνυμφους.

Η τελετή και το γλέντι, μάλιστα, αναμένεται να γίνουν στην Άνδρο, το μέρος όπου περνούν όλοι μαζί τα καλοκαίρια και, μάλιστα, η παρουσιάστρια σκοπεύει να ανοίξει τη δική της επιχείρηση.

 

READ MORE

LATEST NEWS