LIFESTYLE

X-Factor: Ο Γιάννης Ονησιφόρου από την Πάφο στην Ελεονώρα Μελέτη! «Από εκεί ξεκίνησε το bullying»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε ο 21χρονος τραγουδιστής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε μέσω Skype ο Γιάννης Ονησιφόρου, ο 21χρονος Κύπριος που μάγεψε την επιτροπή του X-Factor με την ερμηνεία του.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για το bullying που βίωσε σε μικρότερη ηλικία για τη φωνή του, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είχε φτάσει στο σημείο να μη θέλει να ακούει τον εαυτό του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην Κύπρο είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Από εκεί ξεκίνησε το bullying. Ήξεραν ότι με ενοχλεί να ακούω τον εαυτό μου. Ηχογραφούσα τραγούδια, τα άκουγα και απλά τα άφηνα εκεί».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είναι αυτοδίδακτος, ενώ σημείωσε πως ο μοναδικός άνθρωπος που του στάθηκε, τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά για να κυνηγήσει το όνειρό του, είναι ο αδερφός του.

Όσο για την εμφάνισή του στο show, ανέφερε πως: «Μόλις βγήκα στην σκηνή τρέμανε τα πόδια μου αλλά όταν τελείωσα ανακουφίστηκα γιατί όντως ζω το όνειρό μου και δεν ακούω κανέναν. Εγώ έχω καταλάβει τι μπορώ να κάνω. Πήγα με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε καλά…Πιο πολύ φοβόμουν τον κύριο Στέλιο αλλά τελικά είχα άδικο».

Δες το βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS