LIFESTYLE

Λύγισε η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή της! Ζήτησε να σταματήσουν το θέμα (Βίντεο)

Lifenews

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναστάτωσαν την παρουσιάστρια

Μια συγκλονιστική υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, για γονείς στις ΗΠΑ, όπου μετέφεραν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο, καθώς όπως ισχυρίζονταν, αντιμετώπιζαν καρδιολογικά προβλήματα.

Η αλήθεια ωστόσο δεν είναι αυτή, καθώς όπως αποδείχθηκε οι ίδιοι προκαλούσαν αυτά τα επεισόδια στα παιδιά τους, με ένα βίντεο να ξεκαθάρισε την αλήθεια πίσω από αυτή την τραγική ιστορία.

Ο κ. Λέων σε ανάρτηση του έγραψε για την ιστορία στην Αμερική: «Οι γονείς που είναι μάρτυρες αυτών των επεισοδίων είναι μόνοι τους με τα παιδιά στο δωμάτιο του νοσοκομείου την ώρα που αυτά συμβαίνουν. Μετά την έξοδο από το νοσοκομείο ‘τα επεισόδια’ συνεχίζονται μέχρι είτε να βγει διάγνωση ή τα παιδιά να τα σκοτώσουν… Ήταν οι πρώτοι που περιέγραψαν δίδυμα με επαναλαμβανόμενη καρδιοαναπνευστική ανακοπή, οφειλόμενη σε απόφραξη από τη μητέρα, η οποία πράξη καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολουθήσης.

Το πρώτο παιδί ήταν 5 μηνών κοριτσάκι, εισήχθη στο νοσοκομείο για καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Ο 4 ετών αδελφός της είχε παρόμοιο ιατρικό ιστορικό. Η μητέρα έδωσε το ιστορικό, αναφέροντας ότι υπήρχαν σχεδόν καθημερινά επεισόδια άπνοιας, κυάνωσης, βραδυκαρδίας και απουσία αισθήσεων από την ηλικία της μιας εβδομάδας των παιδιών.

Τα επεισόδια ήταν πολύ συχνά με τη μεγαλύτερη περίοδο ανάμεσα σε δυο περιστατικά να είναι 72 ώρες. Αυτά τα επεισόδια συνέβαιναν είτε όταν το παιδί κοιμόταν ή μόλις ξυπνούσε».

Δες το απόσπασμα: 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, στο άκουσμα της είδησης αναστατώθηκε με όσα έγιναν γνωστά, ενώ ζήτησε από τους συνεργάτες της να σταματήσουν το θέμα!

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS