LIFESTYLE

Ντέμης Νικολαΐδης – Δέσποινα Βανδή: Εξελίξεις με το διαζύγιο τους! Τι συμβαίνει με την περιουσία τους;

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν το καλοκαίρι του 2021, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή, ύστερα από 18 χρόνια γάμου και την απόκτηση των δύο τους παιδιών.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Ciao η τραγουδίστρια και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχουν πλέον και χαρτί διαζυγίου και είναι ελεύθεροι πια να προχωρήσουν στην προσωπική τους ζωή, ενώ όπως αναφέρει το περιοδικό, το διαζύγιο δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για κανέναν από τους δυο τους.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρει πως υπήρχαν πολύ σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που είχε αποκτήσει μαζί το ζευγάρι, το οποίο στάθηκε τόσο στα πολύ εύκολα όσο και στα δύσκολα, καθώς ο καθένας ξεχωριστά έκανε μια λαμπρή καριέρα, κερδίζοντας μεγάλα ποσά από τις δουλειές τους.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao αναφέρει ότι παρά τις διαφωνίες, οι συζητήσεις με τους δικηγόρους τους διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο τους πολύ σύντομα κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για διάφορα θέματα, όπως για παράδειγμα το σπίτι τους, το οποίο φυσικά κρατάει η Δέσποινα Βανδή για να μείνει εκείνη και τα δυο τους παιδιά.

READ MORE

LATEST NEWS