LIFESTYLE

Kρίστοφερ Γκρέκο: Η οργισμένη απάντηση στις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για την κόρη τους!

LifenewsTeam

Απασφάλισε ο Κύπριος ηθοποιός

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η ηθοποιός Μαρία Μουστάκα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και έριξε τα βέλη της στον πρώην σύντροφο της Κρίστοφερ Γκρέκο όσο αφορά τη σχέση του με την κόρη τους.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Το μωρό το μεγαλώνω μόνη μου, δεν έχω αρκετή βοήθεια από την άλλη πλευρά, σχεδόν καθόλου. Προσπαθούμε να κρατούμε τις ισορροπίες για το μωρό, μέχρι εκεί. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις οπότε μπαίνει σε δεύτερη τρίτη μοίρα το μωρό. Για μένα όμως δεν ισχύει αυτό. Δεν έχω πλέον τίποτα άλλο να πω. Ξέρεις ,μερικές φορές είναι καλό να μιλούμε αλλά και να σιωπούμε. Άμα βλέπεις ότι κάποια πράγματα τα συζητάς μία δύο πέντε δέκα φορές και δεν βρίσκεις ανταπόκριση τι άλλο να κάνεις!».

Το πρωί της Τετάρτης, 23 Μαρτίου ο Κρίστφερ Γκρέκο έδωσε τη δική του απάντηση στις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του μέσα από την ίδια εκπομπή, μιλώντας στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στις αρρώστιες της μικρής, όταν είχε κάτι ήμουν δίπλα της στα πάντα. Ήταν τόσο υπερπροστατευτική, που όταν έγινε 3,5 χρονών η μικρή την πήρα μόνος μου να πάμε έναν περίπατο και της λέω αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά.

Κάποτε αν ακούει τη Μαρία να μου μιλά έντονα στο τηλέφωνο, να λέει καμιά κουβέντα παραπάνω επηρεάζεται η μικρή και μου μιλά το ίδιο. Βγαίνουμε από μία καφετέρια με τη μικρή και είναι μία παρέα και μου μιλούν. Φεύγοντας γυρίζει πίσω η μικρή και τους λέει “Δεν είναι έτσι όπως νομίζετε είναι τρελός”».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS