LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μίλησε ανοικτά ως κουρεμένος καταθέτης! «Γιατί κατέστρεψαν τόσες οικογένειες;»

Lifenews

Καταπέλτης ο Κύπριος τραγουδιστής - «Εισπράττουμε μια άθλια απαξίωση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αιχμές» του Omega, με τον Σωτήρη Παρούτη και τη Στέλλα Σάββα, βρέθηκε σήμερα μέσω Skype ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Κύπριος τραγουδιστής με αφορμή το θέμα της εκπομπής για το κούρεμα του 2013, μίλησε για τη δική του εμπειρία, καθώς ήταν ένας από εκείνους που είδε τις καταθέσεις του να «κουρεύονται».

Φανερά ενοχλημένος ο δημοφιλής τραγουδιστής εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την έκβαση των γεγονότων εννέα χρόνια μετά, ενώ τοποθετήθηκε με σκληρά λόγια για το πως συμπεριφέρθηκε το κράτος, σε όλους εκείνους που έχασαν χρήματα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Υπάρχουν κι άλλοι Κύπριοι καλλιτέχνες που έχουν υποστεί τις συνέπειες αυτού του ολέθριου κουρέματος, οπότε δεν είμαι ο μόνος. Όμως, φαίνεται ότι μιλάω λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Διανύουμε τον Μάρτιο του 2022 και δυστυχώς "γιορτάζουμε" τα 9α γκρίζα γενέθλια από το κούρεμα του 2013, που έβαλε στον πάγο μια τεράστια πλειοψηφία των νοικοκυραίων της Κύπρου. Άνθρωποι που είδαν να χάνουν τους κόπους και τους μόχθους μιας ζωής. Χρήματα τα οποία μάζευαν για μια δύσκολη στιγμή…

Εννέα χρόνια μετά εισπράττουμε μια άθλια απαξίωση που εξελίσσεται σε περιφρόνηση και εμπαιγμό και ένα τεράστιο "γιατί" που διερωτάται η πλειοψηφία των αναξιοπαθούντων. Γιατί κατέστρεψαν τόσες ζωές και τόσες οικογένειες;… Πολλοί από τους «κουρεμένους» δεν άντεξαν την εξαθλίωση. Εξίσου πολλοί ζουν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, είτε είναι επειδή είναι μεγάλοι άνθρωποι και δεν μπορούν να χτίσουν ξανά τη ζωή τους, είτε γιατί δεν έχουν το σθένος, για πολλούς και διάφορους λόγους».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS